«Μια Ελληνίδα στο χαρέμι» στις 3, 4 και 5 Σεπτεμβρίου στη Νίκαια Λάρισας

Η αγαπημένη σουρεαλιστική κωμωδία «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι» βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη είναι το δεύτερο έργο που ανεβαίνει από το Θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ , στη φιλόξενη Αυλή του Νηπιαγωγείου Νίκαιας ( δίπλα από το Πολιτιστικό Κέντρο), μετά το πολύ πετυχημένο «ΤΟΚ ΤΟΚ» στις 3,4, και 5 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 21.00.

«Η Ρένα, τηλεφωνήτρια σε μεγάλη επιχείρηση, προσπαθεί με δυσκολία να συντηρήσει τον εαυτό της και τα δύο άνεργα και ξεμυαλισμένα αδέλφια της: έναν εφευρέτη, τον Χρόνη, και έναν μουσικό, τον Βαγγέλη. Ένα κερδοφόρο λαχείο που η Ρένα έχει αγοράσει εξ ημισείας με μία συνάδελφό της , χάνεται στο πλύσιμο. Η συνάδελφος ζητά από τη Ρένα τα χρήματα που χάθηκαν , ένας θείος δεν λέει να πεθάνει και η Ρένα βρίσκεται στη Ρόδο μαζί με τα αδέλφια της, παριστάνοντας το μέντιουμ , που πραγματικά της αποφέρει αρκετά χρήματα σε σχέση με την προηγούμενη δουλειά της…»

Σκηνοθεσία : Άκυς Μητσούλης
Θεατρική μεταγραφή : Βίκυ Κουκουλιάφκα
Χορογραφίες : Αθηνά Μανώλη
Βοηθός σκηνοθέτη – Μουσική επιμέλεια : Ευγενία Μιχάλη
Σχεδιασμός αφίσας – επιμέλεια προγράμματος : Κωνσταντίνα Παπαστεργίου
Φωτογραφίες : Φώτης Νατσιούλης
Make up artist : Β.Νικολαου Beauty Academy
Ηθοποιοί : ( αλφαβητικά ) Αθηνά Αμπατζή , Βασίλης Δαρδούμπας , Νίκος Ζαβλιάκης , Κώστας Κυριτσόπουλος , Παναγιώτα Καλοτραπέζη , Νικολέτα Καρά , Βασιλική Κόκοβα , Γιάννης Κοντογιάννης , Λία Κουλίζη , Κατερίνα Μαργούδα, Εύη Μπατάλα , Γιώργος Μπόζαρλης , Πωλίνα Παπαχατζή , Θάνος Σακελαρίου , Ευθύμιος Τίκας.
Το έργο θα παρουσιαστεί στις 7 Σεπτεμβρίου στους Αγίους Αναργύρους και στις 8 στη Μελία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος