Μετέφεραν με το Ι.Χ. 610 γρ. κοκαΐνης – Δύο συλλήψεις στην Λάρισα

Συνελήφθησαν, χθες (05-03-2024) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Οι άνδρες της Δίωξης αξιοποίησαν στοιχεία για μεταφορά από τους δράστες ποσότητας κοκαΐνης, από την Αθήνα προς τη Λάρισα και εντόπισαν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, ιδιοκτησίας του ενός, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν, κατά τον έλεγχο, και κατασχέθηκαν, μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 610 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Μετέφεραν με το Ι.Χ. 610 γρ. κοκαΐνης – Δύο συλλήψεις στην Λάρισα

Επιπρόσθετα, στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ, σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους και σε άλλη οικία που χρησιμοποιείται ως χώρος απόκρυψης κοκαΐνης (καβάτζα), βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -1500- ευρώ, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και δύο κινητά τηλέφωνα. Κατασχέθηκε, ακόμη, και το αυτοκίνητο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος