Ο Νουρέγιεφ του ελληνικού ποδοσφαίρου, Βασίλης Χατζηπαναγής, βρέθηκε στο AEL FC ARENA προσκεκλημένος του Ηρακλή Λάρισας για να βραβευθεί από τη διοίκηση του Συλλόγου με αφορμή την γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.
Νωρίτερα είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τα παιδιά της ακαδημίας του Ηρακλή, να συνομιλήσει μαζί τους, να φωτογραφηθεί και συγχρόνως να τους διδάξει τα μυστικά της τρίπλας. Μαζί του ο καθηγητής φυσικής αγωγής, φίλος του Βασίλη Χατζηπαναγή και πρώην παίκτης του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Νίκος Φράγκος, ο οποίος μίλησε για την ζωή του Βασίλη που μας χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές με το παιχνίδι του.
Η βράβευση έγινε από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό που ευχαρίστησε τον “Βάσια” για τα όσα πρόσφερε στο ελληνικό ποδοσφαιρο όταν αγωνιζότανε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
Μαζί του βραβεύτηκαν ο Τάκης Παραφέστας, μακροβιότερος προπονητής του Ηρακλή Λάρισας (7χρόνια), ο Κώστας Κολομητρούσης, ο Δημήτρης Αβραμούλης, πρώτος σκόρερ του Ηρακλή και μάλιστα την περίοδο 1996-97 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ όλων των κατηγοριών στην Ελλάδα με 36 τέρματα, παρά το γεγονός ότι αγωνιζότανε ως αμυντικό χαφ, ο Ιωάννης Κυριάκης, υπηρέτησε τον Ηρακλή ως γενικός αρχηγός, η παλιά δόξα του Συλλόγου ο Παυσανίας Μαντζανής και ο δημοσιογράφος Σωτήρης Κέλλας, για την προσφορά τους στον αθλητισμό.
Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή του κυπέλλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής. Την απονομή έκαναν από κοινού ο πρόεδρος της ΕΠΣΛάρισας Δημήτρης Μπουχλαριώτης και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός με δεκάδες πυροτεχνήματα να δημιουργούν μια εορταστική ατμόσφαιρα στο AEL FC ARENA.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ηρακλή Λάρισας Λάμπρος Ιωακείμ ο οποίος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του η ομάδα του χρόνου να αγωνίζεται στην Super League 2.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος