Με την συμπαράσταση του κόσμου ο ΑΣ Καρδίτσας υποδέχεται τον Άρη

Ένα μεγάλο όνομα του Ελληνικού αθλητισμού, μία εν ενεργεία σπουδαία ομάδα της Basket League θα βρεθεί την Κυριακή (14/1, 20:15) στο δρόμο του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ και το Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».
Ο Άρης που διαγράφει πρωταγωνιστική πορεία φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη, φιλοξενείται στην Καρδίτσα για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και ο αγώνας είναι από τους πλέον κρίσιμους του Α.Σ.Κ., λόγω και του ιδιότυπου φετινού του προγράμματος.
Εννέα αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας της σεζόν, οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν καλά ότι έχουν ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα να βγάλουν εις πέρας και χωρίς αμφιβολία, κάθε λεπτομέρεια μπορεί να ευνοήσει ή να δυσχεράνει την προσπάθεια που καταβάλλεται για το μεγάλο στόχο. Η τρίτη διαδοχική εντός έδρας αναμέτρηση εμπεριέχει ανάλογο βαθμό δυσκολίας με όσες προηγήθηκαν και αναμφίβολα, η δυναμική του αντιπάλου, η ιστορία του και η αγωνιστική του κατάσταση δημιουργούν τις προϋποθέσεις για έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα.
Ο Άρης Midea βρίσκεται στην 4η θέση της φετινής «κούρσας» του πρωταθλήματος, συνεχίζει την προσπάθεια για πρόκριση στους «16» του EuroCup κι έχει ανεβάσει αισθητά τον πήχη στο ρόστερ του. Με «αιχμή του δόρατος» τον πρώτο σκόρερ του και 5ο στο πρωτάθλημα, Ρομπέρτο Γκάλινατ, ο οποίος συστήθηκε στο Ελληνικό κοινό με τις εντυπωσιακές του περυσινές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τη φανέλα του Α.Σ.Κ.
Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου έχει σαφώς δύσκολο έργο και σε μία ακόμη αναμέτρηση θα αναζητήσει την υπέρβαση, στην προσπάθεια διαρκούς αντεπίθεσης που καταβάλει για την πιστοποίηση της ανοδικής της πορείας. Ο Α.Σ.Κ. έχει πλήρη συναίσθηση της σημασίας της έδρας και την Κυριακή θα χρειαστεί την πολύτιμη στήριξη των φιλάθλων του για να συνεχίσει με την ίδια αγωνιστική αφοσίωση και πίστη την πορεία του στη σεζόν.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, το προπονητικό επιτελείο θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Μίτσελ Σμιθ, ενώ προβλήματα τραυματισμών της τελευταίας στιγμής διατηρούν σε αναμονή το τεχνικό τιμ ως προς τη διαμόρφωση της σύνθεσης για τον προσεχή αγώνα.
Η αναμέτρηση ορίστηκε για την Κυριακή στις 8.15 μ.μ. στο Κ.Γ. «Ι. Μπουρούσης» και θα τη διευθύνουν οι διαιτητές κ.κ. Στέλιος Συμεωνίδης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θεσσαλονίκης, Μεγακλής-Κωνσταντίνος Μαρινάκης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αχαΐας-Ηλείας και Στέφανος Μαγκλογιάννης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αττικής.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, απαγορεύεται η μεμονωμένη και οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Άρη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος