Με θετικό πρόσημο επανέκαμψε το “Αποτύπωμα του Ανθρώπου” από το Κέντρο Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ

Με ένα μεγάλο συν επανέκαμψε στα κοινωνικά δρώμενα της Λάρισας μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω της πανδημίας, το «Αποτύπωμα του Ανθρώπου», η καθιερωμένη εκδήλωση του Κέντρου Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ με το Εργαστήρι Ζωής και τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.

Η πολύπλευρη έννοια της «Συν-κατασκευής» τέθηκε στο επίκεντρο του φετινού μηνύματος της εκδήλωσης, το οποίο συνδέεται με την ανάγκη για επαναπροσδιορισμό, συνέργεια, σύνθεση και σύνδεση.
Με θετικό πρόσημο επανέκαμψε το “Αποτύπωμα του Ανθρώπου” από το Κέντρο Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ

Βασική επιδίωξη, όπως επισημάνθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας, η δημιουργία ενός άτυπου δικτύου φορέων, εκπαιδευτικών δομών και υπηρεσιών της περιοχής που συμβάλλουν στον τομέα της ψυχοκοινωνικής υγείας και ανάπτυξης, και ανοίγει νέους δρόμους επικοινωνίας και συμπόρευσης.
Τα εργαστήρια Θεάτρου και Χορωδίας μέσα από τις διεργασίες των ομάδων τους συνέθεσαν ένα πρωτότυπο καλλιτεχνικό έργο βασισμένο στις ανησυχίες και τις ιδέες των μελών τους, που αναδεικνύουν την οικογένεια, την ομάδα και τις σχέσεις ως τις ευκαιρίες συν δημιουργίας ενός νέου κοινωνικού τοπίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος