Με μουσικές στο… δρόμο οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές στην Λάρισα

Την δράση «Μουσικές στον δρόμο» με τη συμμετοχή 50+ καλλιτεχνών, που έχει ως στόχο τόσο την ανάδειξη του καλλιτεχνικού δυναμικού της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, όσο και της δημιουργίας εορταστικού κλίματος, υλοποιεί για τις γιορτές η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων.

Από την Παρασκευή 10/12/2021 και έως την Παρασκευή 31/12/2021, η Λάρισα γίνεται μία μεγάλη γιορτή… στο δρόμο, στις 12 το μεσημέρι και στις 7 το απόγευμα, κυρίως μέσα στο εμπορικό της κέντρο και όχι μόνο.
Συμμετέχουν τα μουσικά σχήματα: Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Λαρισαίων, Blues Trackers, Mortiz, Dino & Daphne and Friends, Άλανταλα, The Xmas Project, Κατερίνα Μπουρνάκα, Μέλισμα, Πέτρος Παλάσκας Solo, Dell’ora, Christmas Jazz, Εργαστήρι Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής Μελωδία, Electro Christmas, Χρήστος Γκόρτσος and the Band, Rocking Christmas, Jazz Noir, Ελπινίκη Τσονάκη, Cambos, Holiday Jazz Duo κ.ά.
Οι καλλιτέχνες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να συνοδέψουν με το μουσικό τους πρόγραμμα τη βόλτα, τα ψώνια, τις συναντήσεις και τις ευχές των πολιτών της Λάρισας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος