Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Κτηνοτροφίας του Δήμου Τυρνάβου

Με απόλυτη επιτυχία, πλήθος κόσμου και συμμετοχή πολλών σωματείων και φορέων πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαΐου 2023 στο Αργυροπούλι Τυρνάβου η Γιορτή Κτηνοτροφίας.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Κτηνοτροφίας του Δήμου Τυρνάβου

Στη διάρκεια της Γιορτής λειτούργησε πλούσια έκθεση τοπικών προϊόντων ενώ επίσης πραγματοποιήθηκαν παράλληλες εκδηλώσεις με ομιλίες σχετικά με τα φλέγοντα κτηνοτροφικά ζητήματα.
Ξεχωριστή νότα στη Γιορτή Κτηνοτροφίας έδωσαν τόσο τα χορευτικά συγκροτήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρβαντοβλάχων Αργυροπουλίου και η ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής όσο και τα εδέσματα τοπικής κουζίνας που προσφέρθηκαν από το Σύλλογο Γυναικών Αργυροπουλίου, τον Αγροτικό Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό BUNE COOP, τον Σύλλογο Κτηνοτρόφων Τυρνάβου και ο Συνεταιρισμός Βοῦς Ελλάς – Π.Α.Κ.Σ.Ε.Β.Α.Π.Α.Μ. και άλλους συλλόγους και συνεταιρισμούς.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Κτηνοτροφίας του Δήμου Τυρνάβου


Χαρακτηριστικό του τεράστιου ενδιαφέροντος για την εκδήλωση και τις εισηγήσεις είναι πως οι ομιλίες και οι εισηγήσεις της Ημερίδας που έλαβαν χώρα την Κυριακή 14-5-2023 διήρκησαν πλέον των τριών ωρών ενώ είχαν προγραμματιστεί για 1,5 ώρα με τους παραβρισκόμενους κτηνοτρόφους να συμμετέχουν ενεργά με ερωτήσεις.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Κτηνοτροφίας του Δήμου Τυρνάβου


Ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αργυροπουλιου Απόστολος Βογιατζής και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή θέλει να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη συνδιοργάνωση, όλους τους συλλόγους και συνεταιρισμούς που συνέβαλαν αγόγγυστα και καθοριστικά για τη διοργάνωση της Γιορτής Κτηνοτροφίας, καθώς τους ομιλητές και εξαίρετους επιστήμονες κκ Ιωάννη Καιμακάμη, Αθανασία Στουρνάρα και Σοφολόγη Δημήτρη, που αποδέχθηκαν την πρόταση του Δήμου για να μοιραστούν τις γνώσεις τους σε φλέγοντα θέματα της κτηνοτροφίας.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Κτηνοτροφίας του Δήμου Τυρνάβου

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας και σύσσωμη Δημοτική Αρχή “δεσμεύονται πως η φετινή επιτυχής διοργάνωση θα αποτελέσει την απαρχή για την δημιουργία ενός θεσμού που θα συμβάλει ουσιαστικά, έμπρακτα και καθοριστικά στην ανάδειξη των τοπικών κτηνοτροφικών προϊόντων και των κτηνοτρόφων του Δήμου μας”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος