Με δωρεά Λαρισαίου πολίτη πραγματοποιήθηκαν εργασίες ανακαίνισης βοηθητικών χώρων στο Ορθοπεδικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας.
Η δωρεά έγινε από την οικογένεια Βασίλη Σαγρή σε στην μνήμη του πατέρα τους Σαγρή Γεώργιου. Στους ανακαινισμένους χώρους βρέθηκαν σήμερα τόσο ο κ. Σαγρής όσο και ο διοικητής του ΓΝΛ κ. Γρ. Βλαχάκης καθώς και ο διευθυντής της Ορθοπεδικής κ. Κων. Μπαργιώτας.
Στο πλαίσιο της συνάντησης ο κος Σαγρής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των εργασιών, εκφραζοντας ευχαριστίες και στην τεχνική εταιρεία του κ. Γ. Ρουπακιά που ανέλαβε το έργο. «Παραδόθηκαν σύγχρονοι χώροι οι οποίοι πλέον θα χρησιμοποιούνται από τους ασθενείς τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό. Ευελπιστούμε αυτή η ανακαίνιση να είναι η αρχή μιας ουσιαστικής βελτιώσεις του νοσοκομείου με ανάλογες δράσεις», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο Διοικητής του νοσοκομείου Γρηγόριος Βλαχάκης, ευχαρίστησε την οικογένεια Σαγρή για την δωρεά της ανακαίνισης των βοηθητικών χώρων του Ορθοπεδικού Τμήματος και τόνισε ότι η δωρεά αποτελεί ένα δείγμα τιμής και ανταπόδοσης στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και στο διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου, οι οποίοι μάχονται καθημερινά για την υγεία όλων μας».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος