Με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών συναντήθηκε ο Δ. Κουτσούμπας

Ο Γ.Γ της Κ.Ε του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε με  αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών, στη Θεσσαλονίκη.

«Το έγκλημα των Τεμπών δεν πρέπει να ξεχαστεί», ξεκαθάρισε ο  Δημήτρης Κουτσούμπας, σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στην πόλη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και Γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας, οι υποψήφιοι βουλευτές Γιάννης ΔελήςΛεωνίδας ΣτολτίδηςΑσημίνα Ξηροτύρη – Αικατερινάρη.  

Τον Σύλλογο εκπροσώπησαν τα μέλη της Προσωρινής Διοίκησης, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Παύλος Ασλανίδης, Ελένη Βασάρα και Σμαρώ Οικού. Ενημέρωσαν τον Δ. Κουτσούμπα για τις ενέργειες και τα αιτήματα του Συλλόγου, προκειμένου να καταλογιστούν οι διαχρονικές ευθύνες που βαραίνουν και πολιτικά πρόσωπα για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα, καθώς και για τη μήνυση που έχουν καταθέσει σε βάρος 17 πολιτικών προσώπων και κατά παντός υπεύθυνου.

«Έχουμε χάσει τους ανθρώπους μας και μας κουνάνε και το δάχτυλο. Για εμάς είναι πολύ δύσκολο, πολύ πληγωτικό», κατήγγειλαν εκπρόσωποι του Συλλόγου. Ανέδειξαν το γεγονός ότι 3,5 μήνες μετά δεν έχουν πάρει απαντήσεις στα ερωτήματα για τις αιτίες της σύγκρουσης καθώς και της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε μετά από αυτή, φωτιά από την οποία έχασαν με τραγικό τρόπο τους ανθρώπους τους. Ευχαρίστησαν για τη στήριξη και συμπόρευση των μελών του Κόμματος και της ΚΝΕ στις αγωνιστικές πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει. Ενώ μέσα από την οργή και την οδύνη τους, στάθηκαν στο αίτημα να δημιουργηθεί ένας σύγχρονος και ασφαλής σιδηρόδρομος.

Με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών συναντήθηκε ο Δ. Κουτσούμπας

Τέλος, προσέφεραν συμβολικά στον ΓΓ της ΚΕ ένα μπλουζάκι με τυπωμένα τα εξής λόγια: «Δεν ξεχνώ. 57 ψυχές ζητούν δικαίωση. Η κρατική αμέλεια δολοφονεί».

Ο Δ. Κουτσούμπας εξέφρασε για μια ακόμα φορά, με αφορμή τη δια ζώσης συνάντηση, τα συλλυπητήρια του ΚΚΕ στις οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Επανέλαβε τη θέση του Κόμματος πως πρόκειται για προδιαγραμμένο έγκλημα για το οποίο υπάρχουν ευθύνες και πολιτικών προσώπων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος