Με 65 και πλέον συμμετοχές η συναυλία στήριξης των πλημμυροπαθών στην Λάρισα

Κάθε προηγούμενο έχει ξεπεράσει η συμμετοχή καλλιτεχνών στην μεγάλη συναυλία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου στη Λάρισα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Οκτωβρίου για την στήριξη των πλημμυροπαθών στη Θεσσαλία.

Μέχρι στιγμής πάνω από 65 μουσικοί και τραγουδιστές από Αθήνα, Εύβοια, Βόρεια Ελλάδα και Λάρισα θα εμφανιστούν στην συναυλία, ενώ πάνω από 80 καλλιτέχνες έχουν εκφράσει την στήριξή τους με μηνύματα που έρχονται στο Παράρτημα Λάρισας του Συλλόγου.

Στην συναυλία θα συμμετέχουν εκτός από τα συγκροτήματα, ορχήστρα που αποτελείται από μουσικούς της πόλης, καθώς και ορχήστρα αποτελούμενη με μουσικούς από την Αθήνα με την μουσική διεύθυνση του Γιάννη Παπαζαχαριάκη και ερμηνευτές μεταξύ άλλων την Γιώτα Νέγκα και τον Μανώλη Φάμελλο.

Σύντομα θα ανακοινωθεί ο χώρος της συναυλίας, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα καθώς και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος