Μαθητής του ΕΠΑΛ Τυρνάβου, παράδειγμα προς μίμηση – Επισκευάζει τα θρανία του σχολείου του

Ένας μαθητής, παράδειγμα προς μίμηση. Μέσα στην γκρίζα πραγματικότητα της σύγχρονης κοινωνίας και τα όσα αρνητικά γεγονότα συμβαίνουν καθημερινά ο 15χρονος Παύλος Κατσιούρας, αποτελεί φωτεινό φάρο και μεταφέρει μηνύματα ανθρωπιάς κι ευαισθησίας.

Μαθητής του ΕΠΑΛ Τυρνάβου, παράδειγμα προς μίμηση – Επισκευάζει τα θρανία του σχολείου τουΟ μαθητής της Α΄τάξης του ΕΠΑΛ Τυρνάβου προσφέρθηκε να βοηθήσει, με τις λιγοστές γνώσεις του και το μεράκι της δημιουργίας, στο να επισκευαστούν τα θρανία της τάξης του.

Στο διάλειμμα μεταξύ των μαθημάτων, ζήτησε κι έλαβε την άδεια από τη Δ/νση του σχολείου, να μαστορεύει και να βάλει “σε τάξη” τα της τάξης του.

Μαθητής του ΕΠΑΛ Τυρνάβου, παράδειγμα προς μίμηση – Επισκευάζει τα θρανία του σχολείου τουΜε ειδικό στόκο για ξύλινα θρανία επουλώνει πληγές που οι ίδιοι οι μαθητές άνοιξαν.

Φωτογραφίες του δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάνουν το γύρο του διαδικτύου παραδειγματίζοντας πολλούς, μικρούς και μεγάλους. Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα το δημοσιογραφικό site Onlarissa.gr

Ο Παύλος Κατσιούρας αποτελεί παράδειγμα και προκαλεί με την  πράξη του και άλλους συνομήλικούς του να ακολουθήσουν το παράδειγμά του. Και να δώσει ελπίδα πως στα ελληνικά σχολεία υπάρχουν εμπνευσμένοι νέοι που περιθωριοποιούν εκείνους με “διαφορετική αντίληψη” για το έργο των σχολείων και την ποιότητα των νέων ανθρώπων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος