Μ.Χριστοδουλάκης: Μηδενική η ανοχή του ΠΑΣΟΚ σε θέματα ηθικής και διαφθοράς

Βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη πολιτική, οικονομική και κοινωνική συγκυρία, υπο το βάρος της ενεργειακής κρίσης, της ακρίβειας,των ανατιμήσεων και κοινωνικών ζητηματων“, ανέφερε από τη Λάρισα ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, που μίλησε σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Μ.Χριστοδουλάκης: Μηδενική η ανοχή του ΠΑΣΟΚ σε θέματα ηθικής και διαφθοράς

Οι προκλήσεις στα εθνικά μας θέματα εντείνονται και τα θέματα δημοκρατίας, προστασίας των θεσμών, του κράτους δικαίου, με όλες τις τελευταίες εξελίξεις με τις υποκλοπές,βρίσκονται ξανά στο προσκήνιο“.

Ο κ.Χριστοδουλάκης εκτίμησε ότι “η ανταπόκριση του κόσμου τόσο εδώ στη Λάρισα, όσο και σε ολη την Ελλάδα, δείχνει οτι υπάρχει μια πολύ μεγάλη κοινωνική δεξαμενή που ψάχνει ξανά να βρεθεί κάπου κοντά σε νέες μέρες και σε μια ελπίδα που μπορεί να πιστέψει με τρόπο ρεαλιστικό , υπευθύνο και κυρίως γύρω από ένα πλαίσιο συγκεκριμένων θέσεων και προτάσεων. Αυτό παρουσιάζει σήμερα το ΠΑΣΟΚ.

Μ.Χριστοδουλάκης: Μηδενική η ανοχή του ΠΑΣΟΚ σε θέματα ηθικής και διαφθοράς

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης τόνισε ότι μέλημα είναι να χτιστεί μια νέα σχέση εμπιστοσύνης, ώστε, στην τελική ευθεία στον δρόμο προς τις εκλογές να πεισθεί ο κόσμος πως το ΠΑΣΟΚ μπορεί να παίξει ξανά έναν κρίσιμο πρωταγωνιστικό ρόλο για τη χώρα.

Μ.Χριστοδουλάκης: Μηδενική η ανοχή του ΠΑΣΟΚ σε θέματα ηθικής και διαφθοράς

“Κι όταν μιλάμε για σχέση εμπιστοσύνης, για να είμαστε καθαροί και στα θέματα της πρόσφατης επικαιρότητας, για εμάς σε θέματα ηθικής και διαφθοράς υπάρχει μηδενική ανοχή. Η δύναμη του ΠΑΣΟΚ είναι και ήταν πάντοτε η δύναμη που του δίνει ο ελληνικός λαός. Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται δεν έχει σχέση με τις παρακαταθήκες του, την ιστορία του, δεν έχει θέση σε μια παράταξη αρχών και αξιών. Και αυτό είναι το ισχυρό μήνυμα που στέλνουμε εδώ απο τη Λάρισα“, κατέληξε ο ίδιος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος