Λάρισα: Υποτροφίες στις Περιφέρειες σε συνεργασία με ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας για 7η χρονιά φέτος συμπλέει με την πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών φορέων Mediterranean College Αθήνας και Θεσσαλονίκης και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Αθήνας, Πειραιά, Γλυφάδας, Θεσσαλονίκης στον θεσμό «Υποτροφίες στις Περιφέρειες».
Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η ικανοποίηση της ανάγκης για σπουδές των νέων ανθρώπων που οι οικογένειές τους έχουν πληγεί οικονομικά.
Οι υποτροφίες που έχει στη διάθεσή της η Περιφέρεια Θεσσαλίας για το νέο ακαδημαϊκό έτος θα δοθούν με κοινωνικοοικονομικά και ακαδημαϊκά κριτήρια (επίδοση στο Λύκειο) για οποιαδήποτε ειδικότητα/πρόγραμμα σπουδών ενδιαφέρονται οι δικαιούχοι μεταξύ των ειδικοτήτων και των προγραμμάτων σπουδών που παρέχουν οι φορεία και είναι οι εξής:

 3 υποτροφίες για Bachelor στο Mediterranean College για το α’ έτος σπουδών, σε πρόγραμμα επιλογής των δικαιούχων
 2 ετήσιες υποτροφίες στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ, σε ειδικότητα επιλογής των δικαιούχων
 2 πλήρεις, ετήσιες υποτροφίες στο MEDITERRANEAN PROFESSIONAL STUDIES (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2), σε πρόγραμμα επιλογής των δικαιούχων, πλην των διετών προγραμμάτων HND, για τα οποία η υποτροφία αφορά στο α’ έτος σπουδών
 2 ετήσιες υποτροφίες στo ΑΛΦΑ studies (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2), επίσης σε πρόγραμμα που θα επιλέξουν οι δικαιούχοι

Όλη η προκήρυξη, οι σχετικές πληροφορίες και η αίτηση συμμετοχής με τα απαραίτητα δικαιολογητικά υπάρχουν αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας www.thessaly.gov.gr (στην αρχική σελίδα Ενημέρωση – Ανακοινώσεις).

Για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούνε να επικοινωνούν στο τμήμα Δια Βίου Μάθησης Παιδείας και Απασχόλησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τον κ. Μιχάλη Σακελάρη ηλεκτρονικά (m.sakelaris@thessaly.gov.gr) καθώς και στο τηλέφωνο 2413 506381.
Οι αιτήσεις με τα σχετικά δικαιολογητικά από όλη τη Θεσσαλία θα γίνονται δεκτά στην ηλεκτρονική Δ/νση (m.sakelaris@thessaly.gov.gr) από τη Δευτέρα 26 έως και την Παρασκευή 30 Ιουλίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος