Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα το μεσημέρι τρεις νεαροί από 19 – 22 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό ενός 16χρονου μαθητή. Το περιστατικό του ξυλοδαρμού, σημειώθηκε προχθές το απόγευμα, ενώ οι συλλήψεις έγιναν χθες το βράδυ από άνδρες της Αστυνομίας μετά από σχετική καταγγελία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις συλληφθέντες χτύπησαν σε πλατεία συνοικίας της πόλης τον 16χρονο και στη συνέχεια τον οδήγησαν με αυτοκίνητο στον λόφο του Μεζούρλου, όπου τον χτύπησαν ξανά πριν τον οδηγήσουν στο σπίτι του για να τους δώσει χρήματα.
Η παρουσία συγγενικού προσώπου του 16χρονου μαθητή, φαίνεται ότι οδήγησε τους τρεις συλληφθέντες να φύγουν και ακολούθησε η καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι διεξάγει παράλληλα έρευνα και για ένα ακόμη άτομο, για το οποίο υπάρχουν πληροφορίες ότι βιντεοσκόπησε με κινητό τον ξυλοδαρμό του 16χρονου. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι συλληφθέντες είχαν αποσπάσει και στο παρελθόν χρήματα από τον 16χρονο μαθητή.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος