Λάρισα: Το Δ.Σ Νεολαίας ενημέρωσε για τις δράσεις του Καλογιάννη και Καραλαριώτου

Με τον Δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη συναντήθηκε το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων με τον Δήμαρχο Λαρισαίων.

Οι νέοι ενημέρωσαν τον κ. Καλογιάννη για τις δράσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας και τη συνολική πορεία του καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Επίσης παρουσίασαν την έως τώρα προετοιμασία για το 2ο Φεστιβάλ Νεολαίας & Διά Βίου Μάθησης και προσκάλεσαν τον κ. Καλογιάννη να κηρύξει την έναρξη του Φεστιβάλ.

Ο ίδιος με τη σειρά του εξέφρασε τη συμπαράσταση και τον ενθουσιασμό του προς το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας, τη στήριξή του συνολικά στις δράσεις του δηλώνοντας πως θα είναι δίπλα στους νέους σε ό, τι και αν χρειαστούν.

Συνάντηση είχαν και με την Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του ΔΣ Δήμου Λαρισαίων κα Ρένα Καραλαριώτου.

Λάρισα: Το Δ.Σ Νεολαίας ενημέρωσε για τις δράσεις του Καλογιάννη και Καραλαριώτου

Το Προεδρείο ενημέρωσε την κα Καραλαριώτου για τη λειτουργία και τις δράσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, καθώς και για τη συνολικότερη πορεία του τη χρονιά που διανύουμε.

Φυσικά, στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το 2ο Φεστιβάλ Νεολαίας & Διά Βίου Μάθησης που διοργανώνεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας στις 30/6 έως τις 2/7.

Τα μέλη προσκάλεσαν την κα Καραλαριώτου στο Φεστιβάλ και συζήτησαν μαζί της τους προβληματισμούς τους και τα επόμενα σχέδια τους για το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας, ενώ δέχτηκαν τις συμβουλές και τις προτάσεις της.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας κα Μυσιρλή Φωτεινή, ο Αντιπρόεδρος κος Χατιλάρης Παύλος και η Εκπρόσωπος Τύπου κα Σιέρρα Δήμητρα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος