Λάρισα: Τιμητική διάκριση για τον Έκτορα Καράτζιο και το Δημοτικό Ωδείο

Μια τιμητική διάκριση για το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, χάρισε ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος πιανίστας, Έκτορας Καράτζιος – Παπαϊωάννου.

Ο νεαρός πιανίστας απέσπασε το 1ο βραβείο στον Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό «Μαρίας Χαιρογιώργου – Σιγάρα», που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου, «Οι Φίλοι της Μουσικής», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο 15χρονος Έκτορας, παρουσίασε ένα πρόγραμμα υπερβατικής δεξιοτεχνίας, αναδεικνύοντας τις δεξιότητες, τη μουσική του ωριμότητα, αλλά και το πηγαίο ταλέντο του.

Λάρισα: Τιμητική διάκριση για τον Έκτορα Καράτζιο και το Δημοτικό Ωδείο

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκκολαπτόμενος πιανίστας, έχει λάβει μέρος στην μέχρι τώρα πορεία του σε 8 πανελλήνιους διαγωνισμούς πιάνου, αποσπώντας σε όλους το 1ο βραβείο.

Ο Έκτορας Καράτζιος – Παπαϊωάννου είναι σπουδαστής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και φοιτά στην τάξη του πιανίστα και καθηγητή του ΔΩΛ, Χρήστου Λενούτσου.

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον μαθητή Έκτορα Καράτζιο απέστειλε και η Aν. Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας  Βασιλική Ζιάκα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος