Λάρισα: Συζήτησαν για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, Αστέριο Μαντζιώκα, επισκέφθηκε η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας της ΝΔ, Σοφία Ζαχαρή, συνοδευόμενη από τη Γραμματέα και Τομεάρχη Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας, Γιώτα Μπουρνάκα, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Έγινε μια εποικοδομητική, όπως χαρακτηρίστηκε, συζήτηση, στην οποία παρουσιάστηκε το πλήρες πλαίσιο δράσης της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή, όσον αφορά τα περιστατικά έμφυλης βίας και εν γένει της ενδοοικογενειακής βίας.

Κατέστη σαφές πως υπάρχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε αυτό το φλέγον ζήτημα το οποίο αφορά πράξεις όχι μόνο ποινικά κολάσιμες, αλλά και ηθικά κατακριτέες. Η κα Ζαχαρή ανέπτυξε ακροθιγώς τις θέσεις της παράταξης για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών, και δήλωσε την εμπιστοσύνη της στην Ελληνική Αστυνομία στην προσπάθεια αντιμετώπισης του αποκρουστικού, όπως το χαρακτήρισε, φαινομένου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Αστυνομικός Διευθυντής, Βασίλειος Καραΐσκος, και ο Αστυνόμος Β’, Κωνσταντίνος Στάικος, Προϊστάμενος Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της ΓΕ.Π.Α.Δ Θεσσαλίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος