Λάρισα: Συνελήφθη γιατρός με την κατηγορία ασέλγειας εις βάρος της ανήλικης κόρης του

Χειροπέδες σε γιατρό που κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της ανήλικης κόρης του, στην Λάρισα μετά από καταγγελία στην Υποδειύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση – έρευνα, κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης από το «Χαμόγελο του παιδιού», ο 47χρονος φερόμενος ως δράστης, «ενεργώντας κατά μόνας και ευρισκόμενος με την ανήλικη κόρη του, εντός του αυτοκινήτου του, διενήργησε γενετήσια πράξη μαζί της».

Από την μητέρα της 3χρονης και πρώην σύζυγο του φερόμενου ως δράστη, υποβλήθηκε σε βάρος του έγκληση διότι επέστρεψε την ανήλικη τέσσερις ώρες αργότερα από την ώρα που ορίζει η πράξη επιμέλειας και διατροφής τέκνου.

Ο δράστης που εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο Στόμιο Λάρισας στις 27-2-2024, εκτός της οικίας του με την ανήλικη κόρη του, προσήχθη στην αστυνομία όπου συνελήφθη και με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης. Με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και Εισαγγελέα, προφυλακίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει φυχιατρικά προβλήματα.

Η ανήλικη εξετάσθηκε παρουσία παιδοψυχολόγου η οποία διορίσθηκε για την διενέργεια παιδιατρικής πραγματογνωμοσύνη. Παραγγέλθηκε διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης της ανήλικης.

Το όχημα του φερόμενου ως δράστη, μεταφέρθηκε στην αρμόδια αστυνομική Υπηρεσία προκειμένου εξερευνηθεί για βιολογικό υλικό.

Στην κατοχή δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, προκειμένου αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Από τις αστυνομικές Αρχές διενεργείται προανάκριση – έρευνα.

Ρεπορτάζ: Θ. Παναγιωτίδης, Β. Μητρούσιας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος