Λάρισα: Στη Λαϊκή της Τρίτης ο βουλευτής Β. Κόκκαλης

Στη λαϊκή αγορά της Τρίτης στη Λάρισα, βρέθηκε ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης, συνοδευόμενος από το μέλος της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ελένη Σδράλλη και τον συντονιστή Δ4 κ. Δαμιανό Τσιφόγλου.

Ο κ. Κόκκαλης αντάλλαξε ευχές και συζήτησε με πολίτες αλλά και παραγωγούς για την κατάσταση στη χώρα, εισπράττοντας έντονη δυσαρέσκεια για το κύμα ακρίβειας που σαρώνει σχεδόν τα πάντα και ουσιαστικά θέτει σε καθεστώς αδυναμίας πληρωμής όχι μόνον τους αδυνάμους αλλά και τα μεσαία κοινωνικά στρώματα.

Σε δήλωσή του, ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τόνισε τα εξής:

«Η λαϊκή αγορά είναι πάντα ένας γνήσιος καθρέφτης της κοινωνίας, αποτυπώνοντας την εικόνα που επικρατεί στα μεσαία και κατώτερα κοινωνικά στρώματα, στους ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά για το βιός τους. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρυμμένη πίσω από τη δικαιολογία της «διεθνούς συγκυρίας» αφήνει απροστάτευτους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Οι τιμές σε βασικά προϊόντα βρίσκονται σε διαρκή ανατίμηση, ενώ οι λογαριασμοί ηλεκτρικού που άρχισαν να εκδίδονται… παραμονή Χριστουγέννων καταγράφουν εξωφρενικές αυξήσεις, ακόμη και διπλασιασμό των χρημάτων που πλήρωνε ένα μέσο νοικοκυριό. Όλα αυτά βέβαια, σε αναμονή και των λογαριασμών φυσικού αερίου… »

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος