Λάρισα: Σε εισαγγελέα και ανακριτή οδηγείται το μεσημέρι ο 54χρονος συζυγοκτόνος

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί σε εισαγγελέα και ανακριτή ο κατ’ ομολογίαν, 54χρονος συζυγοκτόνος, που εκτέλεσε χθες το πρωί στη Σωτηρίτσα της Λάρισας πυροβολώντας την 43χρονη σύζυγο του με 8 σφαίρες.
Ο δράστης, ο οποίος βρίσκεται στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, σκότωσε χθες το πρωί στην οικογενειακή ταβέρνα της συζύγου του και μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών του, την 43χρονη γυναίκα του.

Το μεσημέρι θα γίνει η μεταγωγή του στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, όπου θα περάσει από τον Εισαγγελέα, ενώ στη συνέχεια θα απολογηθεί στον Ανακριτή.

Στο μεταξύ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα από τη νεκροψία -νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας, από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Σύμφωνα με την αυτοψία που πραγματοποίησε χθες στο χώρο του εγκλήματος η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, δέχθηκε 5 βολές σε καίρια σημεία του θώρακα, δύο βολές στα πλευρά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο, 32άρι παλαιού τύπου. Πιθανότατα, αυτή η βολή να ήταν και η “χαριστική βολή”.

Σε ότι αφορά τα αίτια της ανθρωποκτονίας φέρεται να είναι οικογενειακές διαφορές, ωστόσο η αστυνομική έρευνα θα δείξει τα ακριβή στοιχεία της εν ψυχρώ δολοφονίας της 43χρονης γυναίκας, μητέρας τριών παιδών εκ των οποίων τα δύο ανήλικα.

Ρεπορτάζ: Β. Μητρούσιας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος