Λάρισα: Ραγίζει καρδιές η απώλεια του 18χρονου Θανάση Τζιότζιου

Ραγίζει καρδιές η απώλεια του 18χρονου Θανάση Τζιότζιου στη Λάρισα, μετά από πολύμηνη μάχη που έδωσε για τη ζωή του.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ με την οποία εκφράζει την βαθιά της θλίψη για την απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή της Θανάση Τζιότζιου που έφυγε χθες σε ηλικία 18 ετών μετά από άνιση μάχη που έδωσε το τελευταίο διάστημα.

“Ο Θανάσης Τζιότζιος φόρεσε τη βυσσινί φανέλα το 2022 όταν έγινε μέλος της Κ17 της ΑΕΛ. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 18:30 από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Σύσσωμοι οι άνθρωποι της ΑΕΛ παριστάμεθα στην οδύνη των οικείων, εκφράζοντάς τους τα θερμά μας συλλυπητήρια για την πρόωρη απώλεια του αγαπητού Θανάση”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος