Λάρισα: Πέρασε ο κίνδυνος για τη συνοικία του Ιπποκράτη – Ματαιώνεται η εμποροπανήγυρη

Άρθηκε η εντολή εκκένωσης της συνοικίας του Ιπποκράτη στην Λάρισα μετά την ιδιαίτερα μεγάλη και πολυήμερη προσπάθεια του Δήμου και άλλων φορέων, προκειμένου να κλείσει ρήγμα που εμφανίστηκε σε σημείο του αναχώματος της οδού Σανδράκη, στο ύψος της εν λόγω συνοικίας.

Η ευρύτατη κινητοποίηση Δήμου Λαρισαίων, Περιφέρειας Θεσσαλίας με τη συμβολή βαρέων μηχανημάτων ιδιωτικών τεχνικών εταιρειών, σε συνδυασμό με την εκτόνωση των πλημμυρικών φαινομένων και την σταδιακή υποχώρηση της στάθμης στον Πηνειό, έχει εκμηδενίσει πλέον τον κίνδυνο για την συνοικία του Ιπποκράτη.

Εν τω μεταξύ λόγω των αυξημένων προβλημάτων που παρουσιάζονται στη Λάρισα από την πρόσφατη θεομηνία, ο Δήμος Λαρισαίων αποφάσισε την ματαίωση της φετινής εμποροπανήγυρης, η οποία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 24 Σεπτεμβρίου.

“Οι συνθήκες που επικρατούν στη Λάρισα δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή τέτοιων εκδηλώσεων και για το λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση όλων όσων εμπλέκονται. Ο Δήμος Λαρισαίων θα φροντίσει για όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την ματαίωση της εκδήλωσης”, τονίζει ο Δήμος. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος