Λάρισα: Παρουσία του υπουργού Οικονομικών Χ. Σταϊκούρα η Ετήσια Συνέλευση του ΣΘΕΒ

Πραγματοποιείται μεθαύριο Πέμπτη 31 του μηνός η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΘΕΒ  παρουσία του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταικούρα ο οποίος θα μιλήσει για τον “μετασχηματισμό της οικονομίας σε ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο για την επιχειρηματικότητα, τους εργαζόμενους αλλά και την ίδια την κοινωνία”.

Το λόγο θα λάβει στη συνέχεια, εκπροσωπώντας τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ.  Γιάννης Σαρακιώτης ο οποίος θα   αναφερθεί στο πρόγραμμα – θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ  σχετικά με τις επενδύσεις και την ανάπτυξη της Οικονομίας.

Η Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου-ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή θα αναπτύξει την ευρύτερη στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις ευκαιρίες που μπορούν να κερδίσουν οι επιχειρήσεις για επενδύσεις μέσα από την τεχνολογία καθώς και την ευρωπαϊκή στρατηγική για τη στήριξη της βιομηχανίας.

Τέλος  ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Διευθυντής ε.τ. της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Γιώργος Κρεμλής  θα μιλήσει για θέματα ενέργειας, κλίματος, περιβάλλοντος, κυκλικής οικονομίας και βιώσιμης ανάπτυξης.

Οι εργασίες της συνέλευσης θα   ξεκινήσουν στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Ιμπέριαλ  στο με χαιρετισμούς που θα απευθύνουν  ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Πρόεδρος του ΣΕΒ  Δημήτρης Παπαλεξόπουλος και ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ Αχιλλέας Νταβέλης.

Θα προηγηθεί στις 4.30 το απόγευμα η κλειστή Συνέλευση του Συνδέσμου με τη συμμετοχή εκπρόσωπων  των επιχειρήσεων -μελών του ΣΘΕΒ, στη διάρκεια της οποίας θα  διενεργηθούν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την τριετία 2022-2025 καθώς και του Γενικού Συμβουλίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος