Λάρισα: Πανευρωπαϊκό συνέδριο για τις ψηφιακές τεχνολογίες στην μετα covid εποχή

Τη Λάρισα επέλεξε το Δίκτυο Ευρωπαϊκών Πόλεων Major Cities of Eutopia για τη διεξαγωγή του φετινού Συνέδριο με θέμα τον ψηφιακό μετασχηματισμό στην μετα covid εποχή.

Στο συνέδριο που φέτος θα γίνει διαδικτυακά θα συμμετέχουν τουλάχιστον 300 αυτοδιοικητικοί και διακεκριμένοι ομιλητές από όλη την Ευρώπη.

Στόχος του συνεδρίου είναι το “μοίρασμα” καλών πρακτικών στην αυτοδιοίκηση σε ότι αφορά την αξιοιποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών.

Τί κάνουν στις άλλες χώρες οι δήμοι και η τοπική αυτοδιοίκηση; Πώς βελτίωσαν τις υπηρεσίες προς τους πολίτες μέσα από τις νέες τεχνολογίες; Τί έχει να επιδείξει η χώρα μας, οι Δήμοι και οι Περιφέρειες στον τομέα αυτό; Ποιες πρακτικές άλλων ευρωπαϊκών πόλεων μπορούμε να υιοθετήσουμε;

Λάρισα: Πανευρωπαϊκό συνέδριο για τις ψηφιακές τεχνολογίες στην μετα covid εποχήΕίναι μερικά μόνο από τα θέματα που θα απαντηθούν στο συνέδριο το οποίο θα διεξαχθεί 13-15 Οκτωβρίου με διοργανωτές το Δίκτυο και τον Δ. Λαρισαίων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την ΚΕΔΕ και το e-trikala και υπό την αιγίδα των Υπ. Ψηφιακής Πολιτικής και Τουρισμού.

“Πρόκειται για μια δράση εξωστρέφειας της πόλης με στόχο να μοιράζονται οι καλές πρακτικές που βελτιώνουν την αυτοδιοίκηση” ανέφερε ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης.

“Στην μετά covid εποχή αποτελεί πρόκληση ο ψηφιακός μετασχηματισμός” ανέφερε ο Περιφερειαρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος