Λάρισα: Με επιτυχία τα Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης για την αναπηρία

Πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Λάρισας, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ινστιτούτου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και Χρόνιες Παθήσεις (ΙΝ – Ε.Σ.Α.μεΑ.), σε συνεργασία με την Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Θεσσαλίας, με τίτλο «Πρόγραμμα εκπαίδευσης αιρετών στελεχών και εργαζομένων του αναπηρικού κινήματος στο σχεδιασμό πολιτικής για θέματα αναπηρίας».

Το Ινστιτούτο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και Χρόνιες Παθήσεις (ΙΝ – Ε.Σ.Α.μεΑ.), στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση 2014-2020» υλοποιεί ως δικαιούχος την Πράξη με τίτλο «Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης για την αναπηρία και υποστηρικτικές δράσεις», σε οκτώ πόλεις της χώρας.

Λάρισα: Με επιτυχία τα Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης για την αναπηρία

Στα πλαίσια αυτά, σε συνεργασία με την Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Θεσσαλίας, πραγματοποίησε στη Λάρισα στις 17, 18, 19 Νοεμβρίου 2022 και στις 25, 26 Νοεμβρίου 2022, εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Πρόγραμμα εκπαίδευσης αιρετών στελεχών και εργαζομένων του αναπηρικού κινήματος στο σχεδιασμό πολιτικής για θέματα αναπηρίας», συνολικής διάρκειας 25 ωρών (5ώρες/ημέρα). Το πρόγραμμα που αφορούσε στα Δικαιώματα Ατόμων με Αναπηρία στην Ε.Ε., το παρακολούθησαν δέκα αιρετά στελέχη του αναπηρικού κινήματος της Θεσσαλίας.
Επίσης ,η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Π.ΟΜ.Α.μεΑ.) Θεσσαλίας ευχαριστεί πολύ τον Αντιδήμαρχο Διοίκησης, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Λαρισαίων κ. Δημήτριο Δεληγιάννη, για την παραχώρηση ηλεκτρονικού εξοπλισμού για τις ανάγκες πραγματοποίησης του εν λόγω εκπαιδευτικού προγράμματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος