Λάρισα: Κατασκευή δορυφόρου στο online εργαστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Στο εργαστήριο του προγράμματος “ΑλλάΖω Σελίδα…από τη βιβλιοθήκη ↔ στο σπίτι” που διοργανώνει η Eθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας και συμμετέχει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας, τα παιδιά ταξίδεψαν σε περασμένες εποχές με χρονοκάψουλες της ιστορίας και της λογοτεχνίας και δημιούργησαν τη δική τους χρονοκάψουλα, με σκοπό να ανοιχτεί μετά από 10 χρόνια!

Συνεχίζοντας την αποστολή των εργαστηρίων ανακοινώνεται το τελευταίο γι’ αυτόν τον κύκλο εργαστήριο του προγράμματος “ΑλλάΖω Σελίδα…από τη βιβλιοθήκη ↔ στο σπίτι”.

Ο κόσμος και η ζωή σε κάποιον άλλον πλανήτη, αποτέλεσε αφορμή για λογοτεχνικές αναζητήσεις!

“Συνεχίζοντας στη θεματική ενότητα με επίκεντρο τα ταξίδια, στο τέταρτο εργαστήριο έχουμε την ευκαιρία να “ταξιδέψουμε” στο διάστημα και να πειραματιστούμε με την κατασκευή δορυφόρου.

Με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) θα σας αποστείλουμε το αρχείο με τις οδηγίες του εργαστηρίου μαζί με την προτεινόμενη βιβλιογραφία στην οποία υπάρχουν και πάλι οι υπερσύνδεσμοι για βιβλία σε ψηφιακή μορφή και προτεινόμενα βίντεο.

Μπορείτε να βγάλετε φωτογραφία τον δορυφόρο σας και να τη στείλετε στη βιβλιοθήκη μας (μέσω email)! Εμείς θα την αναδημοσιεύσουμε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης”! αναφέρεται στην ανακοίνωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λάρισας.

Ηλικίες 9-13 ετών
Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, πρέπει να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail της βιβλιοθήκης edimovivlio@hotmail.gr με το όνομά σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
Ενημερωθείτε διαδικτυακά από τη σελίδα https://www.facebook.com/www.edimovilviolarissa/ και από την σελίδα του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών https://network.nlg.gr/

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος