ertnews.gr

Λάρισα: Ημερίδα για το «γυναικείο επιχειρείν» στο 1ο Διεθνές Φόρουμ Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

04/06 20:19
Λάρισα: Ημερίδα για το «γυναικείο επιχειρείν» στο 1ο Διεθνές Φόρουμ Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

«Το Γυναικείο Επιχειρείν στη σύγχρονη εποχή» ήταν το θέμα της ημερίδας, που έγινε το πρωί του Σαββάτου στη Λάρισα, στο πλαίσιο του 1ου Διεθνούς Φόρουμ Γυναικείας Επιχειρηματικότητας.

Οι τριήμερες εκδηλώσεις διοργανώνονται από το Επιμελητήριο Λάρισας, το Δήμο Λαρισαίων, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) και τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.Λάρισα: Ημερίδα για το «γυναικείο επιχειρείν» στο 1ο Διεθνές Φόρουμ Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Στην ομιλία της η Γ. Γρ. του Επιμελητηρίου κ. Καλλιόπη Τζήκα αναφέρθηκε στη γυναικεία επιχειρηματικότητα και ανέφερε αναλυτικά  διεκδικητικό πλαίσιο των γυναικών, με στόχο την επίτευξη της ισότητας των δύο φίλων στην πράξη.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάριας κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος.

Οι τριήμερες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν, έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, παράλληλες εκδηλώσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετέχουν αντιπροσωπείες από τη Μογγολία και επιμελητηριακούς φορείς της Αμερικής και της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version