Λάρισα: Η “Κατασκήνωση στην Πόλη” πήγε πισίνα

Με βουτιές και πολλά χαμόγελα στη δημοτική πισίνα Νεάπολης τελείωσε η πρώτη κατασκηνωτική περίοδος, και από τη Δευτέρα 19.07.2021 ξεκινά η δεύτερη περίοδος για τους μικρούς κατασκηνωτές στη Λάρισα.

Βουτιές, παιχνίδια με το νερό και οδηγίες για την ασφάλεια και τους κανόνες προσεχτικής κολύμβησης είναι οι μικρές καθημερινές “ρουτίνες” των παιδιών κατά τη διάρκεια των δράσεων στην πισίνα και στο κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, που τους παρέχουν τα εφόδια και για τις θαλάσσιες εξορμήσεις τους.

Λάρισα: Η “Κατασκήνωση στην Πόλη” πήγε πισίνα

Οι δραστηριότητες κολύμβησης είναι από τα πιο δημοφιλή προγράμματα της “Κατασκήνωσης στην Πόλη” καθώς προσφέρει μέσα στο θερμό ελληνικό καλοκαίρι παιχνίδι, δροσιά, χαρά και ανεμελιά στα παιδιά.
Λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις λόγω Covid-19, τους χώρους κολύμβησης θα επισκεφτούν όλες οι δομές του προγράμματος.

Στην πισίνα βρέθηκαν και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Εκπαιδευτικών Δράσεως κος Σωτήρης Βούλγαρης, καθώς και η διευθύντρια Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων κα Σταυρούλα Μπαξεβάνου.
Η δεύτερη κατασκηνωτική περίοδος ξεκινά τη Δευτέρα 19.07.2021 και ολοκληρώνεται στις 30.07.2021, με πολλές δράσεις όπως επίσκεψη στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, επίσκεψη στη γεωτεχνική υπηρεσία, κολύμβηση, μαθήματα αστρονομίας, μαθήματα σκάκι, μαθήματα πρώτων βοηθειών και παράσταση κουκλοθεάτρου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος