Λάρισα: Φωτιά στον κόμβο Συκουρίου – Σε κυκλοφορία ξανά και τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού που είχαν κλείσει λόγω καπνού

Φωτιά σε κοντινή απόσταση από την εθνική οδό Αθήνας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου Συκουρίου, στο ρεύμα προς τη συμπρωτεύουσα, είχε ως αποτέλεσμα να κλείσουν για λίγη ώρα και τα δύο ρεύματα της ΠΑΘΕ, λόγω του καπνού που μείωνε την ορατότητα των οδηγών.

Η επιχείρηση κατάσβεσης βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη από 5 υδροφόρα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και 2 τζιπ, ωστόσο, κατέστη εφικτό να περιοριστούν η φωτιά και οι καπνοί σε βαθμό που να επιτραπεί και πάλι η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα, προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο σημειώθηκε και τροχαίο ατύχημα, πριν κλείσει ο δρόμος προσωρινά, όταν ΙΧ έπεσε πάνω σε σταθμευμένο πυροσβεστικό όχημα που ετοιμαζόταν να επιχειρήσει κατάσβεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο επιβάτες του αυτοκινήτου μεταφέρθηκαν ελαφρώς τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος