Στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί ένας 55χρονος εργάτης που έπεσε σε φρεάτιο.
Το ατύχημα συνέβη στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στο ύψος του ΑΤΑ όπου βρίσκονται σε εξέλιξη έργα για το κεντρικό εργοστάσιο ακαθάρτων της ΔΕΥΑΛ. Επί τόπου έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ και μετέφεραν τον εργαζόμενο στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο άνδρας φέρεται, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, να γλίστρησε στα πρώτα δύο σκαλιά και να έπεσε στο φρεάτιο. Όταν ανασύρθηκε είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.
Με χρήση φορείου ανασύρθηκε τραυματίας, συνεπεία πτώσης του σε φρέαρ, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, στη #Λάρισα. Επιχείρησαν 7 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 27, 2025
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος