Λάρισα: Έναρξη Τρίτης Κατασκηνωτικής Περιόδου

Ξεκινά την Τετάρτη 17 Αυγούστου η Γ’ Κατασκηνωτική Περίοδος του καινοτόμου προγράμματος ‘’Κατασκήνωση στην πόλη’’ η οποία θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και θα υλοποιηθεί στα σχολεία: 4ο Δημοτικό, 5ο Δημοτικό, 14ο Δημοτικό, 19ο Δημοτικό, και 25ο Δημοτικό του Δήμου Λάρισας.
Το πρόγραμμα “Κατασκήνωση στην Πόλη” εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος “Λάρισα Πόλη που Μαθαίνει” αλλά και στο σχέδιο υποστήριξης της υποψηφιότητας της Λάρισας ως “Πόλη Φιλική προς τα Παιδιά” της UNICEF.

Λάρισα: Έναρξη Τρίτης Κατασκηνωτικής Περιόδου

Στην επιτυχία του προγράμματος που για φέτος δήλωσαν συμμετοχή 1700 παιδιά συμβάλλουν οι έμπειροι παιδαγωγοί της Διεύθυνσης Παιδείας καθώς και οι συνεργαζόμενες υπηρεσίες του Δήμου και οι φορείς της πόλης .
Στην Γ’ Περίοδο του προγράμματος συμμετέχουν 450 παιδιά τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πλήθος δραστηριοτήτων που συνδυάζουν μάθηση και ψυχαγωγία όπως η δράση προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου “Παίζουμε Δημοτικό Συμβούλιο;” αθλητικές δραστηριότητες, μαθήματα Αστρονομίας, εκπαίδευση στην Κυκλοφοριακή Αγωγή, δράσεις για το περιβάλλον και την ανακύκλωση, γνωριμία με την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου.
Σε αυτήν την Τρίτη περίοδο θα προστεθεί μια ακόμη πρωτότυπη τριήμερη δράση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στο πλαίσιο μιας ακόμα συνεργασίας του Δήμου Λαρισαίων με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης και του ενταξιακού Προγράμματος HELIOS, το οποίο χρηματοδοτείται απο το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2410680251, 2410680223 Facebook: Κατασκήνωση στην Πόλη – Λάρισα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος