Συμβολικές παραστάσεις διαμαρτυρίας στις εισόδους των Κέντρων
Υγείας του Νομού Λάρισας περιλαμβάνει η ημέρα δράσης για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που έχει προγραμματίσει η ΕΙΝΚΥΛ για σήμερα Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου.
Οι συνταξιούχοι της Λάρισας συμμετέχουν στην Ημέρα Δράσης για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που έχουν προγραμματίσει η ΟΕΝΓΕ και η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων – Κέντρων Υγείας Λάρισας, οργανώνοντας συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας στο Κέντρο Υγείας της πόλης σήμερα στις 10.30 το πρωί.
Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει η ΕΛΜΕ Λάρισας το μεσημέρι στην περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας. Μεταξύ των αιτημάτων των εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι οι προσλήψεις και η εξεύρεση αιθουσών ώστε να αραιώσει ο μαθητικός πληθυσμός στις σχολικές αίθουσες, και η διενέργεια επαναλαμβανόμενων τεστ Covid.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος