Λάρισα: Απολογούνται την Τρίτη οι κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών

Την ερχόμενη Τρίτη θα παρουσιαστούν στην ανακρίτρια οι συλληφθέντες που κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής ομάδας η οποία δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών σε Λάρισα, Αθήνα και Πιερία.

Ύστερα από μεθοδική, εμπεριστατωμένη και πολύμηνη, όπως αναφέρεται, έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, συνελήφθησαν 12 άτομα, για 5 από τα οποία -4 ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό- είχαν εκδοθεί ισάριθμα εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν, ενώ ένας ακόμη αλλοδαπός αναζητείται δυνάμει εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του.

Τα αδικήματα με τα οποία βαρύνονται οι συλληφθέντες αφορούν, κατά περίπτωση, παραβάσεις των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και περί όπλων, καθώς και της νομοθεσίας που περιλαμβάνει τα αναβολικά σκευάσματα.

Λάρισα: Απολογούνται την Τρίτη οι κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από μισό κιλό κάνναβης, 466 δισκία και 63 αμπούλες αναβολικών σκευασμάτων, 1 πιστόλι, 6 Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα και 2 δίκυκλες μοτοσικλέτες, ως μέσα διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους.

Λάρισα: Απολογούνται την Τρίτη οι κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών
Σημειώνεται ότι σε οικία 2 εκ των συλληφθέντων στη Λάρισα εντοπίστηκε δωμάτιο με πλήρη υδροπονική καλλιέργειας κάνναβης, μέσα στο οποίο υπήρχαν 35 δενδρύλλια κάνναβης σε ισάριθμες γλάστρες, τα οποία κατασχέθηκαν.
Όπως αναφέρεται, ένα από τα μέλη της ομάδας για τα οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης είχε συλληφθεί στις 16-10-2021 στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, για διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος