Ένα δυνατό, συγκινητικό μήνυμα αποφασιστικότητας και συνεργασίας στέλνουν Δήμος Λαρισαίων, ΑΣ Ολυμπιάδα ΑμεΑ, Περιφέρεια Θεσσαλίας και φορείς με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, αλλά και την μεγάλη εκδήλωση-γιορτή, με αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο, που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Παιδείας και Άθλησης-Τμήμα Αθλητισμού, σε συνεργασία με συλλόγους, φορείς και εθελοντικές οργανώσεις και την υποστήριξη σημαντικών χορηγών, την ερχόμενη Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης.

«Την ερχόμενη Κυριακή, γινόμαστε όλοι μια παρέα και μετέχουμε στη γιορτή της ισότιμης πρόσβασης, της συμπερίληψης, της δημιουργίας μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς. Το μήνυμα που στέλνουμε, “Όλοι μοναδικοί, όλοι ίσοι – Νικάμε μαζί”, δεν είναι απλώς ένα σύνθημα. Είναι η δέσμευσή μας, ως Δημοτική Αρχή, να φτιάξουμε μια Λάρισα σύγχρονη, ανθρώπινη, προσβάσιμη σε όλους», τόνισε, μεταξύ άλλων, στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος. Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παρατέθηκε το πρωί της Τρίτης.

Μηνύματα στήριξης στους αθλητές, αλλά και την κοινότητα των ΑμεΑ απέστειλαν, με τη σειρά τους, τόσο ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης, κ.Ηρακλής Γερογιώκας, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, κ.Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Εθελοντισμού & Πρόνοιας, κ. Ανδριάνα Κομήτσα, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος και έφορος της Επιτροπής Διοίκησης του ΕΑΚΛ, κ.Αθανάσιος Δρυστέλλας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος