Λαμπρές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Λάρισα

Με τη μεγάλη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση κορυφώθηκαν σήμερα στη Λάρισα οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου. Εκατοντάδες Λαρισαίοι, χειροκρότησαν θερμά τους μαθητές, τα πολιτικά και στρατιωτικά τμήματα που παρήλασαν με περηφάνεια αποδίδοντας φόρο τιμής στους ήρωες της επανάστασης του 21.

Στις εκδηλώσεις την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δ. Παπαστεργίου, ο οποίος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο νόημα των αγώνων του έθνους και τόνισε το καθολικό αίτημα για “ομόνοια, ευημερία και δικαιοσύνη”, με ειδική αναφορά στους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Λαμπρές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Λάρισα

“Στον πόλεμο είμαστε όλοι ίσοι και οι άνθρωποι θα το κάνουν, προσφέροντας το αίμα τους για την πατρίδα” τόνισε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας, δανειζόμενος, τον διάλογο ενός λοχία και ενός φαντάρου στην ταινία “Ουρανός”

«Η 25η Μαρτίου είναι διπλή γιορτή για τον Ελληνισμό, από τη μία ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και από την άλλη η επέτειος της Επανάστασης του 1821. Αυτό που αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά είναι πως η έναρξη της επανάστασης έδειξε ότι ο ελληνισμός πορεύεται με διαχρονικές αξίες».«Μόνο ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά. Ας τιμήσουμε όσους έδωσαν τη ζωή τους για τη σωτηρία της πατρίδας» ανέφερε σε δηλώσεις του για τη σημερινή επέτειο ο Δήμαρχος Λαρισαίων Αθ. Μαμάκος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος