Εισιτήρια για το Γ.Λ. “Φάρος” – Ρέθυμνο

Ένα δύσκολο παιχνίδι καλείται να δώσει το Σάββατο ο Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος με αντίπαλο την ομάδα του Ρεθύμνου. Για το λόγο αυτό οι παίκτες του Γυμναστικού Λάρισας –Φάρος προετοιμάζονται έτσι ώστε το Σάββατο να είναι έτοιμοι να ξεπεράσουν το εμπόδιο   του Ρεθύμνου και να προσθέσουν μια ακόμη εντός έδρας νίκη.

Παράλληλα γίνεται έκκληση στον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στο Κλειστό της Νεάπολης και να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του Θανάση Σκουρτόπουλου που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική και στρέφει την προσοχή του στον αγώνα του Σαββάτου.

Στο μεταξύ η  ΚΑΕ  Γυμναστικός Λάρισας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan BasketLeague, με το Ρέθυμνο στο κλειστό της Νεάπολης, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30 μ.μ.

Οι τιμές είναι:

–          10 ΕΥΡΩ (γενική είσοδος)

–          15 ΕΥΡΩ (VIP)

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα γραφεία της ομάδας , Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος (Για πληροφορίες στο τηλ.: 2410 256030).

Ώρες λειτουργίας των γραφείων, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. – 2μ.μ. και 6 μ.μ. έως 9 μ.μ. και Σάββατο 10 μ.μ. – 2 μ.μ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος