Κλιματιζόμενοι χώροι και τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης από το Δήμο Λαρισαίων για τον καύσωνα

Στην επέκταση των μέτρων προφύλαξης ευάλωτων πολιτών και για την ερχόμενη εβδομάδα, 21-25 Ιουλίου, προχωρά ο Δήμος Λαρισαίων, ενόψει του νέου κύματος καύσωνα και των υψηλών θερμοκρασιών που προβλέπεται να επικρατήσουν στην περιοχή.

Στη διάθεση του κοινού θα βρίσκεται, σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας του Δήμου Λαρισαίων, κλιματιζόμενος χώρος στο Γ’ ΚΑΠΗ (Ηρώων Πολυτεχνείου και 23ης Οκτωβρίου).

Έτσι, λοιπόν, όσοι πολίτες διαβιούν σε επικίνδυνες συνθήκες, έχουν τη δυνατότητα να προστατευθούν από τις υψηλές θερμοκρασίες σε κλιματιζόμενο χώρο, όπου προσφέρονται κρύα ροφήματα. Ο χώρος λειτουργεί από τις 09.00 έως τις 9μ.μ

Παράλληλα, στη διάθεση του κοινού θα βρίσκονται και δύο τηλεφωνικές γραμμές έκτακτης ανάγκης: 6970236181, 6945768974.

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται και ο μηχανισμός για την προστασία των αστέγων της πόλης από τις υψηλές θερμοκρασίες. Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζονται οι επιτόπιες παρεμβάσεις στους δρόμους της πόλης για τον εντοπισμό και την ενημέρωση αστέγων, προκειμένου αυτοί να λάβουν, εφόσον το επιθυμούν, υπηρεσίες στέγασης και προστασίας τους στις δομές της Διεύθυνσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος