“Κλείδωσε” για αύριο Τρίτη το ραντεβού των αγροτών με τους συναρμόδιους Υπουργούς

Για αύριο Τρίτη, στη 1 το μεσημέρι οριστικοποιήθηκε το ραντεβού μεταξύ των αγροτών και κλιμακίου υπουργών της κυβέρνησης με επικεφαλής τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη. Στη συνάντηση θα συμμετέχουν οι Υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Οικονομίας και Ενέργειας.

Η οριστικοποίηση του ραντεβού αγροτών – κυβέρνησης έγινε γνωστή από τον πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρ. Μαρούδα, στο πλαίσιο συγκέντρωσης αλληλεγγύης και συμπαράστασης που έγινε στο μπλόκο του Τυρνάβου από εκπροσώπους φορέων και Σωματείων.

“Κλείδωσε” για αύριο Τρίτη το ραντεβού των αγροτών με τους συναρμόδιους Υπουργούς

O κ. Μαρούδας, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η συνάντηση στην Αθήνα, είναι αποτέλεσμα της πίεσης που ασκεί ο αγώνας των αγροτών, συμπλήρωσε παράλληλα ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος και ότι μόνο με τα τρακτέρ στους δρόμους και τον πανελλαδικά συντονισμένο αγώνα, μπορούν οι αγρότες να πιέσουν την κυβέρνηση για την ανακοίνωση συγκεκριμένων μέτρων στήριξης του εισοδήματος τους.

Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι έκλεισαν για λίγη ώρα το δρόμο Λάρισας –Κοζάνης. Να τονιστεί ότι αρκετοί ήταν οι εκπρόσωποι φορέων, αγρότες και πολίτες που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του μπλόκου συγκέντρωσαν βοήθεια για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος