Σε μαζικοποίηση του αγώνα για τη διεκδίκηση 100% αποζημιώσεων, πλήρη αποκατάσταση της περιουσίας και κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, καλεί τους πλημμυροπαθείς της Λάρισας η Κομματική Οργάνωσης Λάρισας του ΚΚΕ.
Σε ανακοίνωση με αφορμή την αποστολή εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ σε πλημμυροπαθείς το ΚΚΕ Λάρισας, τονιζει ότι οι κάτοικοι που επλήγησαν ην ίδια ώρα που παλεύουν να σταθούν στα πόδια τους μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, συνεχίζουν να βιώνουν την απουσία του κρατικού μηχανισμού, την εγκατάλειψη, την ανοργανωσιά και την αδιαφορία, τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, δέχονται τα ….μπιλιετάκια – τα εκατοντάδες εκκαθαριστικά του άδικου φόρου ΕΝΦΙΑ!»
«Η οργή ξεχειλίζει, τονίζεται σε άλλο σημείο, ακριβώς γιατί από τη μια χτυπάει κόκκινο η αδιαφορία των κυβερνόντων σε όλα τα επίπεδα κι από την άλλη περισσεύει η κοροϊδία, η υποσχεσιολογία του… επιτελικού κράτους».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος