Κινητοποίηση αγροτών την Κυριακή στο Μνημείο της εξέγερσης στο Κιλελέρ

«Δεν θα επιτρέψουμε ακομα μια φιέστα» δηλώνουν αγρότες της Λάρισας

Κινητοποίηση και συλλαλητήριο με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα διοργανώνουν οι αγρότες της Λάρισας την ερχόμενη Κυριακή στο Κιλελέρ και με αφορμή την επισημη εκδήλωση για την εξέγερση των αγροτών τον Μάρτιο του 1910.

«Δεν θέλουμε η εκδήλωση να μετατραπεί σε μία ακόμα φιέστα και να ακούσουμε πάλι μεγάλα λόγια. Είμαστε αποφασισμένοι να περιφρεουρήσουμε τον πραγματικό χαρακτήρα της εκδήλωσης», δήλωσε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Λάρισας κ. Ρίζος Μαρούδας.

Επίσης, εκπρόσωποι των αγροτών, κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι δεν έχουν προχωρήσει λύσεις στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μετά και τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται ότι την ερχόμενη Κυριακή έχει προγραμματιστεί η επίσημη εκδήλωση για την επέτειο εξέγερσης των κολλίγων, με διοργανωτή την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Κιλελέρ, στην οποία συνήθως παρίστανται εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, εκπρόσωποι κομμάτων και θεσμικών φορέων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος