Εντείνονται οι προσπάθειες υποψηφίων και συνδυασμών που θα μετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στο Επιμελητήριο Λάρισας που θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Νοέμβριο.
Ετσι σήμερα Τρίτη, ο υποψήφιος για την προεδρία του Επιμελητηρίου Λάρισας και επικεφαλής της «Νέας Επιμελητηριακής Δράσης» κ. Κωνσταντίνος Γουργιώτης, διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση κατά την οποία θα παρουσιαστούν οι θέσεις και οι αρχές καθώς και οι πρώτοι υποψήφιοι της παράταξης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ στο ξενοδοχείο Διβάνι.
Εντωμεταξύ, σήμερα ο κ. Δημήτρης Παπαλέξης, ο οποίος επίσης θα κατέλθει υποψήφιος για την προεδρία του Επιμελητηρίου, ανακοίνωσε 19 νέα ονόματα που θα συμμετάσχουν στον συνδυασμό του.
Σε σχετική δήλωσή του σημειώνει τα εξής:
Η ‘ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ’ ο συνδυασμός μας, έδειξε τη δυναμική του ήδη από την πρώτη ανακοίνωση των 45 υποψηφιοτήτων δυο μήνες πριν, δίνοντας την πεποίθηση πως οι Επαγγελματίες όχι μόνο γνωρίζουν τις ανάγκες στην επαγγελματική τους διαδρομή, αλλά γνωρίζουν και τον τρόπο με τον οποίο ενεργά πια, θα πορευτούν στοχευμένα να καθορίσουν την επιχειρηματική τους εξέλιξη, σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της εγχώριας και διεθνούς αγοράς.(…)».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος