ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ: Επισκέψεις ενημέρωσης και δικτύωσης της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Θεσσαλίας

Η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με έδρα τη Λάρισα, πραγματοποίησε καθ’ όλη την διάρκεια του Νοεμβρίου σειρά επαφών με Αρχές, Φορείς και Υπηρεσίες Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας, για τη συνολική και πιο ουσιαστική παρέμβασή της.

Πιο συγκεκριμένα, τα στελέχη της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Διοικητή και την Υποδιοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, τον Υποδιοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Βελεστίνου, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, τον Υποδιευθυντή και τον Υποδιευθυντή Β΄ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καλαμπάκας, με στόχο την ενημέρωσή τους για την λειτουργία και τον σκοπό της Κινητής Μονάδας στην περιοχή, αλλά και την συζήτηση για ενδεχόμενη συνεργασία.

Επίσης, συναντήσεις με στόχο την ενημέρωση και δικτύωση έλαβαν χώρα στον Δήμο Φαρκαδόνας με την Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας και την Ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Πύλης.

Ανάλογη δράση πραγματοποιήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Μετεώρων, τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Υγείας του Δήμου Ελασσόνας, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Μαγνησίας και τις Κοινωνικές Λειτουργούς της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, ΚΑΠΗ, Δημόσιας Υγείας, Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Μαγνησίας. Η Κινητή Μονάδα υλοποίησε την πρώτη ενημερωτική δράση στον Δήμο Τεμπών και συγκεκριμένα σε Μακρυχώρι, Γόννους και Συκούριο.

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της Κινητής Μονάδας στην Καρδίτσα, έχοντας σταθερή παρουσία με ενημερωτικό περίπτερο κάθε Τετάρτη και ώρες 10.00 – 13.00 στην Κεντρική Πλατεία της πόλης. Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με το προσωπικό της 1ης και 2ης ΤΟΜΥ, στο πλαίσιο των οποίων εξετάστηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας και με την Προϊσταμένη Κοινωνική Λειτουργό του Δήμου για τον σχεδιασμό μελλοντικών δράσεων στην Καρδίτσα. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η επαφή της Κινητής Μονάδας με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Καρδίτσας με σκοπό την ενημέρωση για  τη λειτουργία και τις παρεμβάσεις της Μονάδας στην περιοχή. Τέλος, στο πλαίσιο συνεργασίας με τον Δήμο Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε επιμορφωτικό σεμινάριο στο προσωπικό του Δήμου, αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος