Στον καθαρισμό της παράνομης χωματερής στο Αργυροπούλι προχώρησε ο Δήμος Τυρνάβου και η αρμόδια Υπηρεσία Καθαριότητας, επιδεικνύοντας την ιδιαίτερη ευαισθησία και τα τάχιστα αντανακλαστικά τους απέναντι στο θλιβερό ζήτημα των παράνομων χωματερών.
Σύμφωνα με τον Δήμο Τυρνάβου, ” άμεσα πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαριότητας και αποκαταστάθηκε πλήρως το σημείο που ασυνείδητοι τρίτοι μετέτρεψαν μόλις πρόσφατα σε παράνομη χωματερή στο Αργυροπούλι.
Μάλιστα, επισημαίνουμε πως για το εν λόγω περιστατικό διατάχθηκε ήδη κατεπείγουσα προκαταρκτική από τον κ. διευθύνοντα την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας, στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθούν αξιόποινες πράξεις πρόκλησης ρύπανσης ή υποβάθμισης του περιβάλλοντος, ενέργεια την οποία ο Δήμος Τυρνάβου χαιρετίζει, ευελπιστώντας πως με τη συνεργασία όλων, Δήμου, λοιπών αρχών αλλά και πολιτών, θα σταματήσει επιτέλους αυτό το τόσο θλιβερό και αντικοινωνικό φαινόμενο.
Ο Δήμος Τυρνάβου θα συνεχίσει, ως οφείλει, τις συστηματικές και εκτεταμένες δράσεις καθαριότητας σε όλη την έκταση του Δήμου μας”.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος