Κατερίνη: Προσωρινά κρατούμενος ο 58χρονος για την δολοφονία του 45χρονου κομμωτή

Την προσωρινή κράτηση του 58χρονου ο οποίος κατηγορείται για την άγρια δολοφονία του 45χρονου κομμωτή στην Καλλιθέα Πιερίας την Τρίτη 15 Ιουνίου, αποφάσισαν οι δικαστικές αρχές.
Μετά από πολύωρη απολογία, που ξεκίνησε στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 3 το μεσημέρι, ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος για τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί, οι οποίες είναι ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοχρησία και οπλοκατοχή και για την υπόθεση των ναρκωτικών για κατοχή, προμήθεια και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών.
Εισαγγελέας και Ανακριτής αποφάσισαν ομόφωνα την προσωρινή κράτηση στις φυλακές Λάρισας, ενώ σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης εκκρεμούν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ψυχιατρικών εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε ο 58χρονος, ο οποίος απέδωσε την πράξη του σε προσωπικές διαφορές με το θύμα.
Σημειωτέον ότι ο 58χρονος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε 13 χρόνια φυλάκισης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης στις 22 Ιουνίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος