Kατεδαφίστηκε το σχολείο στα Πλατανούλια που είχε χτυπηθεί από το σεισμό του 2021

Μια ακόμη πληγή που άφησε πίσω του ο μεγάλος σεισμός του Μαρτίου του 21 κλείνει, όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Τυρνάβου ο οποίος παρακολούθησε σήμερα την κατεδάφιση του δημοτικού σχολείου στα Πλατανούλια το οποίο είχε υποστεί σημαντικές ζημιές και είχε κριθεί ακατάλληλο προς χρήση.

Είχε προηγηθεί πριν από λίγες ημέρες η κατεδάφιση του κτιρίου που στέγαζε το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο στα Δέντρα.

Ολο αυτό το διάστημα οι μαθητές της περιοχής παρακολουθούν μαθήματα στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Σχολείου που λειτουργούσε στο Νατοικό Στρατηγείο στον Τύρναβο.

Kατεδαφίστηκε το σχολείο στα Πλατανούλια που είχε χτυπηθεί από το σεισμό του 2021

Το κόστος των εργασιών κατεδάφισης ανέλαβε ο Δήμος Τυρνάβου ενώ την χρηματοδότηση ανέγερσης των διδακτηρίων ανέλαβε η ΔΕΗ και, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, αναμένεται τα δυο σύγχρονα κτίρια να ολοκληρωθούν και να παραδοθούν προς χρήση σε τρία χρόνια.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος