Καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς κατασκευάζεται στην Καλαμπάκα

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς στην Καλαμπάκα. Το έργο είναι προϋπολογισμού 418.000,00 € και η πίστωση προέρχεται από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.
Το έργο αφορά στην εκτέλεση εργασιών για την «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ» του Δήμου Μετεώρων, σε εκτός σχεδίου πόλης αγροτεμάχιο εκτάσεως 20.171,33 τ.μ., στη θέση «Ποταμιά», ιδιοκτησίας του Δήμου Μετεώρων.
Όπως αναφέρει ο Δήμος Μετεώρων “το έργο δείχνει την βούληση της δημοτικής αρχής για την επίλυση σημαντικών και χρόνιων προβλημάτων του Δήμου μας αλλά και την ευαισθησία της για τη διαχείριση των αδέσποτων προσφέροντάς τους τις κατάλληλες συνθήκες φιλοξενίας και ευζωίας”.

Καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς κατασκευάζεται στην Καλαμπάκα
Οι εργασίες κατασκευής του κυνοκομείου ξεκίνησαν παρουσία του δημάρχου του Δήμου Μετεώρων Θεόδωρου Αλέκου, των αντιδημάρχων Γεωργίου Θώμου, Βασίλη Κερασοβίτη και του προϊσταμένου των Τεχνικών Υπηρεσιών.
“Ακόμα μία δέσμευση της δημοτικής αρχής παίρνει σάρκα και οστά. Το εν λόγω πρόγραμμα είχε καταληκτική ημερομηνία υποβολής πρότασης την 31/12/2019, τέσσερις μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων αυτής της δημοτικής αρχής. Το τρέξαμε, το πιστέψαμε, το αξιοποιήσαμε και σήμερα γίνεται πράξη”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος