Κ. Σκρέκας και G. Tsunis στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Σκρέκας και ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. George J. Tsunis θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων στην ετήσια ανοικτή γενική συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.

Η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 13 Μαρτίου, στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο Imperial και αναμένεται να επικεντρωθεί στην ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας, την περιφερειακή ανάπτυξη και την εξωστρέφεια του επιχειρείν.

Ομιλητές θα είναι επίσης ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημ. Κουρέτας και ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ . Γ. Ρουπακιάς.

Θα προηγηθεί η κλειστή συνεδρίαση των μελών, στην οποία η Διοίκηση θα παρουσιάσει τις δράσεις του Συνδέσμου, τα μέλη του οποίου θα κληθούν να εγκρίνουν τον απολογισμό πεπραγμένων του περασμένου έτους και τον προγραμματισμό για το 2024-2025.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος