Ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου και το μέλλον της ελληνικής γεωργίας

Η κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει ο αγροτικός κόσμος, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αλλά και το μέλλον της ελληνικής γεωργίας, όπως προδιαγράφεται με βάση τη νέα ΚΑΠ, βρέθηκαν στο επίκεντρο της ημερίδας που διοργάνωσε σήμερα στη Λάρισα η Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ.

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο ευρωβουλευτής, Πέτρος Κόκκαλης, ο βουλευτής-πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλης Κόκκαλης, ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Χαρ. Κασίμης και ο πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Φάνης Κουρεμπές.

Οι ομιλητές περιγράφοντας την κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει ο αγροτικός κόσμος, μίλησαν για “αδιέξοδο”, που απειλεί την ίδια την επιβίωση του κλάδου, “καθώς τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση, δεν καλύπτουν παρά μόνο ένα ελάχιστο ποσοστό της αύξησης του κόστους παραγωγής”.

Παράλληλα, επικεντρώθηκαν στις προκλήσεις και τις αλλαγές της νέας ΚΑΠ και τόνισαν, πως ο ΣΥΡΙΖΑ ενημερώνει τους αγρότες για τα νέα δεδομένα και ταυτόχρονα ανασχεδιάζει την αγροτική του πολιτική, ώστε να προστατεύσει πραγματικά τη βιωσιμότητα του αγροτικού κόσμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος