Ημερίδα για τον τουρισμό

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Λάρισας σε συνεργασία με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού, της ΠΕΔ Θεσσαλίας, Δήμων της ΠΕ Λάρισας, του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου Λαρισαίων, του ΣΘΕΒ και άλλων θεσμικών φορέων διοργανώνει αύριο Τρίτη 20 Ιουνίου, ημερίδα με θέμα “Τουρισμός 2023′.

Η εκδήλωση έχει σκοπό την παρουσίαση της υφιστάμενης κατάστασης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, τη συζήτηση για τις ενέργειες και δράσεις που απαιτούνται για μια επιτυχημένη περίοδο την τρέχουσα χρονιά και την αντιμετώπιση της έλλειψης εξειδικευμένων στελεχών και προσωπικού.

Το πρόγραμμα της Ημερίδας περιλαμβάνει κύκλους τοποθετήσεων από διοικητικούς φορείς και οργανισμούς, από επιχειρηματικούς και εκπαιδευτικούς φορείς και ανοιχτή συζήτηση.

Επιδίωξη των διοργανωτών είναι να συμμετέχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι, στην διαμόρφωση των τουριστικών προϊόντων και ειδικότερα των προγραμμάτων τουρισμού, που έχουν σκοπό τη δημιουργία θετικής εμπειρίας του επισκέπτη που καταφθάνει στη Θεσσαλία.

Οι εργασίες της ημερίδας θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο Μετροπόλ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος