Ημερίδα με θέμα «Οικολογικά Σχολεία: Η ανάπτυξη της οικολογικής αντίληψης στην εκπαιδευτική κοινότητα», πραγματοποιείται την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρικκαίων (Αθανάσιος Τριγώνης) (Γαριβάλδη 8).
Η ημερίδα διοργανώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Γραφείο Αντιπεριφέρειας Κλιματικής Κρίσης και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) διοργανώνουν
Σκοπός της Ημερίδας είναι να διαχυθεί εξειδικευμένη και εμπειρική γνώση για τα ζητήματα της αειφορικής διαχείρισης σχολικών μονάδων, μέσω θετικών όρων (θετικών παραδειγμάτων, διαχρονικών και σύγχρονων – επίκαιρων), να πληροφορηθούν τα σχολεία τα δεδομένα του προγράμματος και να συμμετέχουν ενεργά και αποτελεσματικά σε αυτό. Παράλληλα, η Ημερίδα στοχεύει στην ενημέρωση των εκπαιδευτικών για τη φιλοσοφία, τους στόχους, τις δράσεις και τις δραστηριότητες του Διεθνούς Δικτύου Π.Ε. «Οικολογικά Σχολεία».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος